Директору харківського готелю Ярославського вручили Орден княгині Ольги

Директору харківського готелю Ярославського вручили Орден княгині Ольги

Фото
Укрінформ
Директор харківського готелю Premier Palace Hotel Kharkiv 5* (група DCH Олександра Ярославського) Ольга Соколенко удостоєна державної нагороди – «Ордена княгині Ольги» ІІІ ступеня.

Про це повідомляє UNN.

"Міцна і дуже серйозна зустріч вимагає високого рівня комфорту. Цей високий рівень комфорту дає візитна картка Харкова - "Харків Палас", - сказала глава Харківської ОДА Юлія Світлична, передавши від імені президента України орден директору готелю.

Вона підкреслила, що саме готель Ярославського минулого року прийняв дві зустрічі на найвищому державному рівні - переговори Петра Порошенка з президентами Польщі Анджеєм Дудою та Литви Далею Грібаускайте.

Читайте також: В Харбіні можна покататися на столітньому ліфті

Власник готелю Олександр Ярославський, в свою чергу, привітав колектив з високою нагородою і відзначив високий рівень співпраці з керівництвом Харківської ОДА. Відповідаючи на питання журналістів про перспективні інвестиції, Ярославський запевнив, що його капіталовкладення відбуваються в основному в Україні. Він зазначив, що останнім часом купив кілька промислових активів у Дніпропетровській області.

Крім того, за словами бізнесмена, в даний момент обговорюється тема інвестицій в аеропорт міста Дніпро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-