Київ розпочав пошук талісмана

Київ розпочав пошук талісмана

Укрінформ
У столиці стартував конкурс "Талісман міста Києва", переможцю якого обіцяють грошову винагороду розміром 150 тисяч гривень.

Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА на сторінці в Facebook

"У Києві оголошено конкурс на кращий талісман міста. Якщо в тебе є чудова ідея і вона відповідає вимогам, передбаченим Розпорядженням КМДА - тобі до нас! Приваблива грошова винагорода у сумі 150 тис. грн та визнання туристичною спільнотою гарантована", - йдеться в публікації.

Як зазначається у Положенні про конкурс, туристичним талісманом Києва може стати будь-який "особливий персонаж" - реальна або ж міфічна істота.

Читайте також: Туристичні тренди цього року визначать у столиці

Талісман стане туристичною символікою й не замінюватиме офіційну символіку міста. Він використовуватиметься в рекламних, комунікаційних й інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу Києва у гостей столиці, покращення культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу міста в галузі економічного розвитку й туризму.

Конкурсні роботи потрібно надсилати на розгляд до Управління туризму та промоцій КМДА. З усіх журі обере 10 найкращих, за які всі охочі матимуть змогу проголосувати на сайті visitkyiv.travel. Переможця визначить журі відкритим голосуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-