На Буковині обговорюють розвиток гастрономічного туризму - 14.03.2018 16:19 — Новини Укрінформ
На Буковині обговорюють розвиток гастрономічного туризму

На Буковині обговорюють розвиток гастрономічного туризму

794
Ukrinform
У Чернівцях під час "круглого столу" на тему: "Гастрономічний туризм на Буковині: маркетинг територій через регіональні продукти харчування" обговорили необхідність промоції місцевих продуктів, зокрема сирів, фіточаїв, сушених грибів, меду тощо.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації.

"Буковина – один із найгостинніших регіонів України, нам необхідно попрацювати над тим, аби кожен турист, приїжджаючи до Чернівецької області, запам’ятав наш край, зокрема, через наші продукти. Турист хоче не лише побачити, покуштувати, сфотографувати, але й щось із собою привезти. Переконаний, коли наш регіон матиме свою "родзинку" у цій сфері туризму, наш край стане більш упізнаваний для наших гостей", - зазначив керівник апарату ОДА Олег Стецевич.

Читайте також: Туристів на Буковину приваблюватимуть смаколиками

Під час "круглого столу" обговорили досвід інших регіонів, зокрема Закарпаття, у питанні формування привабливості території через просування регіональних продуктів харчування. Також йшлося про ідеї виробництва, маркетингового просування регіональних продуктів харчування з Буковини, активізації розробки трансрегіонального маршруту гастрономічного туризму "Смак Українських Карпат", який включає також Прикарпаття, Закарпаття та Львівщину і до якого планується ширше долучати буковинських виробників.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-
*/ ?>