Меркель відкриє найбільшу туристичну виставку світу ITB Berlin

Меркель відкриє найбільшу туристичну виставку світу ITB Berlin

Укрінформ
Канцлер Німеччини Ангела Меркель та бургомістр Берліна Міхаель Мюллер відкриють найбільшу туристичну виставку світу ITB Berlin 2018, яка пройде 7-11 березня.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі виставки, який є в розпорядженні Укрінформу.

Учасниками цьогорічного форуму у Берліні стануть близько 10 тисяч експонентів, що представляють понад 180 країн. Це абсолютний рекорд за увесь час (51 рік) проведення цього заходу.

У 26 павільйонах виставки будуть представлені усі напрямки сучасного туризму – від історико-культурного та пригодницького туризму до круїзів та СПА-відпочинку. Окремим розділом виставки є діловий туризм, який набирає все більшої популярності у світі. Зокрема, під час виставки відбудеться міжнародний Конвеншн-форум, на якому виступатимуть експерти індустрії ділових подорожей з усього світу.     

Головними темами ITB-2018 стануть: розвиток ІТ-технологій, актуальні питання щодо кліматичних змін та їх впливу на туристичні потоки, а також розвиток ділового туризму у світі. Під час виставки відбудеться саміт міністрів туризму та керівників національних туристичних офісів.

Читайте також: Туристичні тренди цього року визначать у столиці

Цьогорічне гасло виставки - "Дух природи". "Екологічні проблеми, з якими все більше і більше стикається світ, напряму пов'язані з майбутнім розвитком туризму, саме тому ми обрали це гасло", - зазначив на прес-конференції з нагоди відкриття виставки один із керівників ITB-2018 Маріо Шмідт. 

Найбільшою експозицією на ITB представлена Німеччина, яка займає 5 павільйонів. Україна є постійним учасником найбільшої виставки світу, починаючи з 1994 року. Цього року організатором національного стенду України під час ITB став Департамент туризму та курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-