З туристами поділяться секретами приготування кальвадосу - 05.03.2018 12:52 — Новини Укрінформ
З туристами поділяться секретами приготування кальвадосу

З туристами поділяться секретами приготування кальвадосу

692
Ukrinform
Як виробляється знаменитий нормандський яблучний бренді - кальвадос, - туристи незабаром зможуть дізнатися в новому тематичному просторі - Calvados Experience.

Музей на території площею 3000 кв. м відкриє свої двері 16 березня в серці мальовничого містечка Пон-л'Евек, повідомляється на туристичному порталі Нормандії.

Відвідувачі потраплять до відтвореного типового норманського селища довоєнного періоду з фермою і ринковою площею, де їх будуть знайомити з процесом виробництва та історією традиційного алкогольного напою й регіону, вражаючи водночас ароматичними, світловими і звуковими ефектами.

У дегустаційному барі експерт навчить гостей, як правильно оцінювати зовнішній вигляд, аромат і смак напою.

Екскурсія передбачає дві дегустації. Дітям запропонують безалкогольні напої місцевого виробництва.

Читайте також: Туреччина розвиватиме серіальний туризм

Перша згадка про кальвадос датується серединою XVI століття. Свою назву він отримав від назви одного з департаментів Нормандії - спочатку в розмовній мові в середині XIX століття, а пізніше його було закріплено в "Правилах справжності походження" в 1942 році.

Кальвадос - це не просто напій, а частина культурної та кулінарної спадщини Франції.

Творці нової атракції хочуть не тільки просувати продукт, але й популяризувати регіон та його історію.

Екскурсія тематичним музеєм розрахована на 1 годину 15 хвилин і доступна декількома мовами.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-
*/ ?>