Лоукостер Blue Air відклав запуск рейсів до Львова

Лоукостер Blue Air відклав запуск рейсів до Львова

Укрінформ
Авіакомпанія Blue Air Moravia, "дочка" румунського лоукостера Blue Air, відклала запланований на березень запуск польотів з чеського аеропорту Брно до п'яти європейських міст, зокрема і до Львова.

Як повідомляє ЦТС з посилання на видання iDNES, початок виконання рейсів відтерміновується через те, що авіакомпанії не вдалося домовитися з місцевою владою.

"Переговори дуже тривалі. Я вважаю, що це дуже погано, бо гармонізація деяких чеських та румунських законів досить складна. Ми трохи застрягли, є проблеми, і, звичайно ж, ми шукаємо інших можливих перевізників", - сказав гетьман Південно-Моравського краю Богуміл Шимек.

Новий термін початку рейсів з Брно обидві сторони поки не називають.

Читайте також: Wizz Air полетить з Харкова до Відня

Засновниками Blue Air Moravia є румунська бюджетна авіакомпанія Blue Air (частка 65%) і компанії Jihomoravska rozvojova spolecnost (частка 35%), яка належить Південноморавському краю.

Перевізник планував почати польоти з Брно в березні цього року. В Мілан і Брюссель рейси повинні були виконуватися тричі на тиждень, в Рим, Барселону і Львів - двічі на тиждень. Також із червня до вересня авіакомпанія планувала запустити сезонні рейси в Спліт і Дубровник. Передбачалося, що рейси мали обслуговуватися літаком Boeing 737-500 місткістю 126 крісел.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-