Туристів вражатиме

Туристів вражатиме "Кам’янець магічний"

Укрінформ
Місто-фортеця на Поділлі планує відкрити туристичний сезон під гаслом "Кам’янець магічний".

Про це йшлося під час засідання координаційної ради з питань туристично-екскурсійної діяльності, повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільської міськради. 

"Присутні розглянули фестивальний календар на 2018 рік, з яким вже зараз можна ознайомитися на сайті міської ради. Обговорили концепцію відкриття туристичного сезону, який планується відкрити під гаслом "Кам’янець магічний". Спілкувалися на тему участі 28-30 березня в традиційній туристичній виставці UITT "Україна – подорожі та туризм", яка проходитиме в міжнародному виставковому центрі в Києві", - йдеться в публікації.

Читайте також: Кам'янець для подорожі обрали мандрівники з 50 країн

Крім того, зазначається, що представники туристичної сфери підготували напрацювання, пов’язані з вирішенням інфраструктурних, комунальних, екскурсійних питань до відкриття туристичного сезону. Їх усі запропонують міському голові для розгляду.

Серед них – встановлення інформаційних табличок в Старому місті про пункт медичної допомоги, заміна назви кінцевої зупинки на маршруті №7, встановлення додаткових знаків паркувань для екскурсійних автобусів тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-