Кот-Д'Івуар прийматиме масштабну міжнародну туристичну виставку

Кот-Д'Івуар прийматиме масштабну міжнародну туристичну виставку

Укрінформ
В економічній столиці Республіки Кот-Д'Івуар - місті Абіджан - відбудеться VIII Міжнародна туристична виставка (SITA), присвячена новим технологіям у сфері туризму. 

Про це йдеться на офіційному сайті організаторів виставки.  

Африканський континент характеризується надзвичайним культурним різноманіттям та численними історичними й культурними пам’ятками, які ваблять любителів подорожей та нових вражень з усього світу. Бажання розвивати туристичну галузь саме в Африці щороку збирає професіоналів та експертів в рамках цієї міжнародної виставки, наголошують організатори заходу.

Читайте також: Названо найпривабливіші напрямки для подорожей у 2018 році

На цьогорічній виставці основну увагу приділятимуть можливості використання нових технологій у туристичній сфері. В межах заходу представники міжнародного бізнесу матимуть змогу провести зустрічі з місцевими фахівцями, детальніше вивчити туристичні особливості регіону та домовитися про подальшу співпрацю.

За підрахунками організаторів, минулорічна виставка зібрала 257 учасників (туристичних агентств, туроператорів, авіаліній, власників готелів, тренінг-шкіл тощо). Захід зацікавив близько 45 тисяч відвідувачів. Організатори обіцяють, що SITA 2018, яка триватиме з 27 квітня до 1 травня, буде не менш масштабною.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-