У Харкові показали, яким буде зоопарк після реконструкції

У Харкові показали, яким буде зоопарк після реконструкції

Відео
Укрінформ
У мережі з'явилося відео проекту Харківського зоопарку після реконструкції. На його території обладнають величезні вольєри, в яких звірі зможуть почувати себе максимально наближено до реальних умов проживання. 

Як повідомляє прес-служба Харківської міськради, відеоролик опублікував на своїй сторінці в Facebook міський голова Геннадій Кернес.

"Хочу показати вам, який матиме вигляд наш зоопарк після глобальної реконструкції. Вірю, що вам це буде цікаво, і сподіваюся на ваше розуміння", - зазначив посадовець, звертаючись до жителів міста.

Нагадаємо, що будівельні роботи у Харківському зоопарку було розпочато у 2016 році. Планується, що після завершення масштабної реконструкції він набуде абсолютно нового вигляду і запровадить сучасні підходи в роботі, зокрема щодо поводження з тваринами.

Передбачається, що між відвідувачами і мешканцями зоопарку буде максимально прибрано клітки і бар'єри, де це можливо, а також з'являться зоогеографічні зони. 

Крім того, на території зоосаду буде зведено океанаріум і оновиться колекція тварин. Зокрема, до Харкова в межах програми Європейської асоціації зоопарків та акваріумів безкоштовно передадуть пінгвінів, білих ведмедів та жирафів.

Вхід до оновленого зоопарку для відвідувачів буде безкоштовним, а в океанаріум - платним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-