Дніпряни перетворили своє житло на казковий будиночок

Дніпряни перетворили своє житло на казковий будиночок

Фото
Укрінформ
У Дніпрі на вулиці Матроській, 41 презентували оновлений художнім розписом із національним колоритом фасад житлового будинку, завдяки якому споруда перетворилася на своєрідний казковий міні-палац.

Проект "Мій будинок – моя фортеця" реалізовано в межах бюджету участі, повідомляє прес-служба Дніпровської міськради. 

"Мешканці самі запропонували проект, ескіз. 300 жителів проголосували за підтримку цього проекту, місто виділило 200 тис. грн, а вже потім департамент стратегічного розвитку втілив його у життя разом з його авторами. І тепер, коли ми бачимо готовий фасад, розуміємо, що він дарує радість не лише мешканцям цього будинку, а й людям, які просто гуляють цією вулицею", – розповіла в. о. заступника міського голови Яніка Мерило.

Автором проекту стала місцева жителька, художниця та громадська активістка Ольга Рекун, яка впродовж тривалого часу займається художнім оформленням житлових будинків у Дніпрі. Вона брала безпосередню участь у розписі фасаду на Матроській.

Читайте також: Дніпровське сяйво: на двокілометровому мості запустили унікальну ілюмінацію

"Малюнки, які ви тут бачите, я зробила власноруч. Дуже сподіваюся, що у майбутньому усі будинки на нашій вулиці будуть такі ж яскраві", - зауважила Рекун.

Читайте також: "Столиця космосу" відкрила перший туристично-інформаційний центр

До робіт, які загалом тривали майже три місяці, було залучено професійних будівельників.

Фото: dniprorada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-