У Мінську туристи зможуть скористатися карткою гостя

У Мінську туристи зможуть скористатися карткою гостя

Укрінформ
У середу, 17 січня, в Мінську стартував продаж "Картки гостя" в межах реалізації туристичної програми, що надає туристам різноманітні знижки й бонуси при відвідуванні кафе, ресторанів, готелів, музеїв.

Про це заявив директор УП "Мінгорсправка" Борис Васильєв, повідомляє БЕЛТА

"Ми сподіваємося, що цей проект буде цікавий. Він допоможе зорієнтуватися в місті й стимулюватиме туристів відвідати якомога більше об'єктів, щоб, зокрема, й окупити карту. Крім того, картка гостя дасть змогу самим об'єктам та іншим зацікавленим по-новому подивитися на свою роботу", - сказав Васильєв.

За його словами, при розробленні "Картки гостя Мінська" вивчали досвід інших міст, зокрема Києва.

Читайте також: На білоруському заводі туристи можуть скласти трактор

Крім того, зазначив Васильєв, до Євроігор-2019 року планується розробити тематичну картку гостя.

Як уточнюють "Мінськ-Новини", сьогодні в проекті "Картка гостя" (Minsk Card) беруть участь 74 об'єкти, 13 з яких можна відвідати безкоштовно. Серед них – 37 музеїв, комплексів та їхніх філій.

Також картка дає право на знижки й бонуси в 16 готелях комунальної власності, в восьми торгових мережах, які містять понад 50 магазинів, в двох компаніях з прокату автомобілів і одній фірмі з прокату велосипедів, в ресторанах і кафе.

Туристична новинка виготовлена на базі пластикової картки і є водночас проїзним квитком, щоб туристи могли безлімітно користуватися наземним транспортом одну, дві або три доби. У метро з нею можна зробити 10 поїздок без прив'язування до часу дії картки.

Фото: naviny.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-