Facebook надихатиме на подорож до Луцька

Facebook надихатиме на подорож до Луцька

Укрінформ
У Луцьку від початку 2018 року почали функціонувати два туристичні проекти – щоденний порадник для мандрівників #365todoinLutsk та #LutskInNumbers.

Як розповіла директор Центру туристичної інформації та послуг міста Луцька Катерина Теслюк, нові туристичні цікавинки втілюють спільно з митцем Артуром Гаутамою на сторінці VisitLutsk.com у мережі Facebook, повідомляє Volyn24

«Для проекту #365todoinLutsk ми підготували низку мотиваційних фраз, які можуть надихнути на подорож, привабити туристів, і викладаємо їх щодня. Ми ведемо проект кількома мовами. Картинка підлаштована під вибрану мову на Facebook», - зазначила Теслюк.

Зокрема, 13 січня лучанам і гостям міста радили побачити луцьку «трилінку», 14 січня – відкрити малодоступні місця, а 15 січня – насолодитися філігранністю луцького модернізму.

Натомість у проекті #LutskInNumbers мовою цифр розповідають про історію, культуру, архітектуру, мистецтво та людей.

Читайте також: Туристів до Луцька приваблюватимуть шрифтом

Крім того, до проекту хочуть додати ще чотири рубрики, наприклад, «Луцьк очима іноземців». За словами директора Центру туристичної інформації та послуг міста, це будуть своєрідні лайфхаки для туристів. Зокрема, щодо цікавих ресторацій, того, як з інших містечок дістатися до Луцька. Ці дописи базуватимуться на досвіді американців із Корпусу миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-