Ізраїльська авіакомпанія змінює модель ціноутворення для пасажирів

Ізраїльська авіакомпанія змінює модель ціноутворення для пасажирів

Укрінформ
Ізраїльська авіакомпанія El Al оголосила про зміну моделі ціноутворення, у тому числі на рейсі Київ-Тель-Авів.

Про це повідомляє спеціалізований ресурс avianews.com.

"Ізраїльська авіакомпанія El Al оголосила про відмову від лоукост концепції UP на рейсах Київ-Тель-Авів і в інших напрямах, а також про перехід усіх європейських маршрутів на нову модель перевезень", - йдеться в повідомленні.

Продаж квитків по нових тарифах розпочнеться з 30 квітня, а польоти за новою концепцією почнуть виконуватися з 15 жовтня 2018 року.

Нова концепція передбачає введення трьох тарифів економ-класу Lite, Classic і Flex. Також буде повернено бізнес-клас на рейси, які зараз виконуються за концепцією UP, що не передбачає бізнес-класу.

Читайте також: Український лоукост відкриває чартери з Харкова

Lite передбачає безкоштовне перевезення тільки ручної поклажі, безкоштовні напої і харчування на борту, а також можливість накопичення миль. За вибір місця або перевезення багажу необхідно буде заплатити додатково.

Classic окрім безкоштовних опцій тарифу Lite включає безкоштовний вибір місця, перевезення однієї валізи вагою до 23 кг і можливість внесення змін до квитка або його відміни при оплаті штрафу.

Flex дозволяє додатково без штрафів вносити зміни в квиток або відміняти його для підкласів бронювання Y, S, M.

З 2014 року El Al літає з Тель-Авіва до Києва, Будапешта, Праги, Берліна і Ларнаки по лоукост концепції UP. Вона передбачає, що найдешевші квитки економ-класу включають тільки перевезення ручної поклажі. Перевезення багажу, харчування, вибір місця, реєстрація в аеропорту оплачуються окремо. Бізнес-клас на таких рейсах відсутній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-