У Китаї створили парк розваг для пінгвінів

У Китаї створили парк розваг для пінгвінів

Відео
Укрінформ
У китайському місті Харбін в межах фестивалю льоду й снігу збудували парк розваг для пінгвінів Penguin island з крижаними гірками, кучугурами й чималим басейном.

Подивитися на зимове шоу з пернатими приїздять сотні туристів, йдеться в сюжеті "5 каналу". 

Зазначається, що птахів привезли з міського зоопарку. Ті спершу насторожено оглянули нову оселю, та вже за декілька годин почали завзято кататися на крижаних гірках.

"Вони уважно все роздивлялися, почувалися не в своїй тарілці, але водночас були у захваті від нового оточення. Загалом, пінгвіни добре адаптувалися. В цьому парку вони проведуть всю зиму, і за цей час їх побачать тисячі туристів", – розповіла менеджер зоопарку Harbin Polarland Жанг Хівеї.

Особливою популярністю парк користується серед жителів південних районів Китаю – там надто тепло для арктичних птахів, і придатні для них вольєри є не в кожному зоопарку. Тож для чималої кількості мандрівників це перша можливість роздивитися пінгвінів.

Читайте також: Китай відкриє п'ятизірковий готель у покинутій шахті

Харбін – одне з найпівнічніших міст Китаю. Уже більш як півстоліття тут щороку проводять зимові шоу – будують парки й скульптури з криги, влаштовують запливи в холодній воді. Зимовий фестиваль у Харбіні стартує наприкінці листопада і триває до кінця лютого. За цей час місто відвідують сотні тисяч туристів.

Фото: Tanjug/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-