Івано-Франківськ вихідного дня: названо найкращі екскурсії містом

Івано-Франківськ вихідного дня: названо найкращі екскурсії містом

Укрінформ
У вівторок, 19 грудня, в Івано-Франківську визначили переможців конкурсу "Екскурсія вихідного дня".

Нагородження авторів найбільш яскравих мандрівок містом відбулося на оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська, повідомляє "Репортер".

"Відбувся конкурс "Екскурсія вихідного дня". Сьогодні відзначаємо переможців й будемо максимально рекламувати їхні тури, щоб гості міста могли з приємністю згадувати про Івано-Франківськ. Першим нагородили Романа Фабрику. Його музей "Від плуга до комп‘ютера" єдиний такий в Україні та входить до 5-ки найцікавіших музеїв нашої країни", – зазначив міський голова Руслан Марцінків на своїй сторінці в Facebook.

Нагороди також отримали Світлана Галузь з екскурсією "Романтичний Івано-Франківськ", Наталія Сиван – "Етюди старого міста", Христина Світик з екскурсією "Сакральний Франківськ", Юлія Книгиницька, яка розробила маршрут "Легенди Станиславова".

Читайте також: Новий маршрут запропонує туристам спробувати Карпати на смак

Також грамотами міського голови нагородили Вікторію Стасінчук – за екскурсію "Стежинками їхніми підемо в майбутнє", що розповідає про діячів культури, які віддали частину свого життя місту, Уляну Палійчук – за маршрут "Шедеврами скульптур Івано-Франківська" та Григорія Мельника – за веломаршрут "Казкова Долина".

Крім того, нагородили колективи авторів маршрутів "Станиславські марципани" та "Івано-Франківськ – місто Франкове".

Конкурс тривав від жовтня 2017 року. Всі охочі могли подати свої розробки до 7 грудня.

Як повідомив заступник міського голови Богдан Білик, автори найкращих маршрутів – ті, якими користуватимуться туристи, – до Дня міста (7 травня) отримають грошові премії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-