Мукачівський замок

Мукачівський замок "Паланок" засяє

Укрінформ
Для облаштування архітектурної підсвітки замку “Паланок” місто Мукачево закупило 46 світильників виробництва польської  фірми. Найближчим часом підсвітять Нижній замок, рови та під’їзну  дорогу. 

Про це повідомляє Мукачівська міська рада на сторінці у Facebook.  

"Для облаштування архітектурної підсвітки замку “Паланок” проектом передбачені та вже частково закуплені світлодіодні світильники і прожектори, виробництва фірми LUG (Польща), яка є одним з провідних європейських виробників світлотехнічного обладнання, з багаторічною історією та великим досвідом реалізації проектів архітектурної підсвітки. На даний момент закуплено 46 світильників для підсвітки Нижнього замку, ровів та під’їзної дороги. Загальна потужність світильників становить 4,3 кВт. Дані світильники виготовлені з урахуванням всіх місцевих факторів (рельєф, структура і колір стін, розміри та розташування споруд замку “Паланок”). Для цього, спеціалістами фірми-виробника разом зі спеціалістами проектувальника, були проведені випробування різних типів світильників на місті встановлення, та проведені відповідні розрахунки, завдяки чому вдалося підібрати оптимальні рішення по потужності, світлопередачі і кольору випромінювання світильників", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Дніпровське сяйво: на двокілометровому мості запустили унікальну ілюмінацію

Як зазначається, проектно-кошторисна документація щодо освітлення пам'ятки архітектури національного значення позитивно погоджена державною експертизою.

Роботи з освітлення замку проводять коштом спецфонду Мукачівського історичного музею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-