МАУ змінить час закінчення онлайн-реєстрації на всі рейси

МАУ змінить час закінчення онлайн-реєстрації на всі рейси

Укрінформ
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» з 14 грудня 2017 року почне закривати дистанційну реєстрацію на рейси за дві години до вильоту.

Про це повідомляє ресурс Avianews.com із посиланням на авіаперевізника.

«З 14 грудня МАУ змінить час закінчення онлайн-реєстрації на свої регулярні і чартерні рейси. Дистанційна реєстрація закриватиметься за 2 години до вильоту, а не за 40 хвилин або 1 годину до вильоту як це зараз», - йдеться у повідомленні.

Таким чином, пасажири економ-класу, які прибудуть в аеропорт за 2 години до вильоту без роздрукованого або завантаженого на мобільний пристрій посадкового талону, не зможуть пройти онлайн-реєстрацію в аеропорту і будуть змушені заплатити збір у 10 євро за роздруківку посадочного талону на стійці реєстрації .

Читайте також: З Києва літатимуть чартери на китайський курорт Хайнань

Виняток становить аеропорт «Бориспіль» - тут в залі реєстрації МАУ встановила кілька кіосків, де пасажири безкоштовно можуть роздрукувати посадкові талони.

Плату за роздруківку посадкового талону у розмірі 20 євро на стійці в аеропорту для пасажирів економ-класу МАУ ввела з 1 липня на рейсах Київ-Рига і Рига-Київ в якості експерименту.

З 1 жовтня збір було зменшено з 20 до 10 євро і поширено на всі внутрішні, а також міжнародні напрямки середньої дальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-