Як медом намазано: кількість туристів у Харкові продовжує зростати

Як медом намазано: кількість туристів у Харкові продовжує зростати

Укрінформ
У другому півріччі 2017 року Харків відвідало вдвічі більше туристів, ніж за аналогічний період минулого року. 

Про це заявив заступник директора департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Олексій Понікаровський, повідомляє Zruchno.Travel.

"За даними Харківського відділення Всеукраїнської асоціації гідів, у другому півріччі 2017 кількість туристів збільшилася приблизно вдвічі, як порівняти з аналогічним періодом минулого року. Відзначається значне зростання попиту на короткострокове відвідування Харкова (1-2 дні) туристами з інших міст України (особливо – з Києва, Запоріжжя, Нікополя, Полтави, Миколаєва). Переважно це – школярі, які вперше приїжджають в місто Харків і залишаються в повному захваті від краси, чистоти міста і різноманітності цікавих для відвідування місць", – зазначив Понікаровський.

Читайте також: Популярність Харкова серед туристів зростає

Він також додав, що поліпшення туристичного іміджу України в міжнародному інформаційному просторі дало приріст турпотоку з інших країн.

"Усі гості міста відзначають спокій обстановки в Харкові, порядок на вулицях, доброзичливість харків’ян, доступність і різноманітність місць дозвілля. До Харкова стало більше приїжджати іноземних гостей, їх кількість становить приблизно 15% в загальному туристичному потоці", – сказав представник міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-