У громадському транспорті Чернігова лунатиме новорічна музика

У громадському транспорті Чернігова лунатиме новорічна музика

Укрінформ
З наступного тижня у громадському транспорті Чернігова, який має відповідні можливості, звучатиме святкова й новорічна музика.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник управління транспорту і зв'язку Чернігівської міської ради Юрій Горбань.

"У нас є 15 тролейбусів із більш-менш якісною апаратурою, яка дозволить включати музику. Думаю, що наступного тижня, десь у середу-четвер, ці 15 машин "заспівають", - сказав він.

Що стосується маршруток, то тут є питання, адже далеко не всі вони оснащені відповідною апаратурою. Аби з'ясувати можливості громадського автотранспорту управління проведе з перевізниками нараду.

Читайте також: У Запоріжжі влаштують зимовий квест

За словами Горбаня, музику, яка створюватиме пасажирам святковий настрій, підібрало управління культури. Це переважно українські пісні на новорічно-різдвяну тематику. Зараз цю добірку розмножують і роздають водіям.

Святкове озвучування громадського транспорту проводиться у межах виконання розпорядження Чернігівського міського голови щодо організації та проведення новорічних свят. Там записано: "Сприяти в транслюванні новорічного музичного фону в загальноміському транспорті з 11 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-