Ernest Airlines у 2018 році додасть рейси з Києва до Бергамо й Неаполя

Ernest Airlines у 2018 році додасть рейси з Києва до Бергамо й Неаполя

Укрінформ
Італійська авіакомпанія Ernest Airlines з 29 березня 2018 року запустить додаткові рейси на маршрутах Київ - Бергамо і Київ - Неаполь.

Про це повідомляє avianews.com.

«Згідно з даними системи бронювання авіаперевізника, окрім вже запланованих рейсів по понеділках, середах і суботах з'являться частоти по четвергах на обох напрямках.

Квитки на рейси Київ - Бергамо і Київ - Неаполь на період літньої навігації продаються за ціною від 63 євро в один бік з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі на сайті авіакомпанії», - йдеться у повідомленні.

Ernest Airlines працює в сегменті бюджетних авіакомпаній.

Читайте також: Ernest Airlines із грудня відкриває нові рейси в Україну

Про вихід Ernest Airlines на український ринок стало відомо у вересні цього року. З 20 жовтня авіакомпанія почала літати з Бергамо у Львів.

Як раніше повідомляв Укрінформ, авіакомпанія Ernest Airlines 8 грудня відкриє рейси Львів - Неаполь і Львів - Венеція, а 9 грудня - рейси Київ - Неаполь. Так, рейси Бергамо - Львів - Бергамо і Неаполь - Львів - Неаполь виконуватимуться у вівторок, п'ятницю і неділю, Неаполь - Київ і Бергамо - Київ - в понеділок, середу і суботу, а Венеція - Львів - Венеція - в п'ятницю і неділю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-