Німецький авіаперевізник представив бізнес-клас майбутнього

Німецький авіаперевізник представив бізнес-клас майбутнього

Фото
Укрінформ
Німецька авіакомпанія Lufthansa представила концепцію бізнес-класу майбутнього. Такі салони почнуть з'являтися в нових лайнерах перевізника Boeing 777-9, починаючи з 2020 року.

Як повідомляє avianews.com, головним елементом нового салону стануть крісла, які розмістять за схемою 1+2+1 і 1+1+1, що дозволить надати кожному пасажиру бізнес-класу доступ до проходу.

Кожне крісло можна буде розкласти в ліжко завдовжки 220 см. В авіакомпанії підкреслюють, що завдяки новій конструкції спинки крісла в положенні "на боці" плече пасажира буде немов потопати з метою підтримки хребта в прямому положенні для забезпечення здорового сну.

Крім цього, мандрівники зможуть обрати крісло, що розкладається в ліжко більшої довжини, або ж крісло зі столиком з удвічі більшою робочою поверхнею.

Читайте також: Ще одна авіакомпанія запропонує пасажирам ліжка на борту

Серед новинок - бездротова зарядка мобільних пристроїв, а також можливість управляти налаштуваннями крісла і бортовою системою розваг за допомогою гаджетів пасажирів.

Для створення концепції нового салону Lufthansa залучила понад 500 пасажирів, які висловлювали свої побажання на різних етапах розробки.

До моменту появи нового бізнес-класу в літаках у 2020 році Lufthansa має намір оновити послуги в бізнес-класі, що функціонує на далекомагістральних рейсах.

Читайте також: Еміратський авіаперевізник представив перший клас з віртуальними ілюмінаторами

На початку 2018 року пасажирам почнуть надавати нові матраци і ковдри, а також за окремим запитом - піжаму, яку зараз видають тільки в першому класі.

Фото: Lufthansa 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-