Дніпро запрошує на унікальний кабаре-фестиваль

Дніпро запрошує на унікальний кабаре-фестиваль

Укрінформ
У неділю, 26 листопада, в Дніпрі стартує перший в Україні дводенний кабаре-фестиваль "Велика сходка", учасниками якого стануть українські та європейські актори, сатирики й співаки.

За задумом організаторів заходу, він має стати оригінальною гумористично-театральною родзинкою міста, повідомляє Дніпроград.

"Ідея проведення кабаре-фестивалю несподівано співпала з 30-річччям "КВН ДГУ". Основна мета – створити в Дніпрі винятковий оригінальний гумористично-театральний захід. Ми хочемо змінити психологію мешканців міста, щоб вони жили й пишалися особливостями Дніпра», - пояснив керівник Художньої ради при міському голові Григорій Гельфер.

Дводенний кабаре-фестиваль "Велика сходка" проводитиметься в форматі марафону, учасники якого демонструватимуть уривки своїх виступів.

Читайте також: Пірс і "зелена" фортеця: у Дніпрі показали майбутній комплекс "Стара Самарь"

"Кабаре – жанр свободи. Він представляє різновид вар'єте – строкате шоу, яке творять непересічні та натхненні автори й артисти», - зазначив актор театру "КВН ДГУ" Євген Чепурняк.

Зазначається, що естрадна програма розпочнеться 26 листопада у Великій залі філармонії імені Когана о 16.30. Серед учасників представлені українські автори брати Капранови та поетеса Леся Мудрак, а також театр "Маски-шоу", редактори-сатирики журналу "Червона бурда".

У понеділок, 27 листопада, на глядачів чекає зустріч з молодими одеськими акторами з кабаре "Буффон". Цього дня комік Віктор Андрієнко разом з групою акторів представлять "Шоу Довгоносиків". Як "родзинку" вечора організатори обіцяють виступ французької джазової кабаре-актриси та співачки Ніколь Рошель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-