В ісландському лісі з'явилися прозорі бульбашки

В ісландському лісі з'явилися прозорі бульбашки

Фото
Укрінформ
У Скалхольті, що приблизно за годину їзди від столиці Ісландії, гостям готелю The Bubble пропонують переночувати в повністю прозорих сферах, встановлених в самому серці дикої природи.

Тут постояльці можуть милуватися околицями й північним сяйвом з повним комфортом, пише The Daily Mail.

Зазначається, що незвичайний готель пропонує номери п'яти категорій, згідно з якими варіюється набір зручностей, що надаються. Однак загалом номера мають однаковий вигляд – це двоспальні ліжка, розміщені в прозорих бульбашках посеред лісу.

Всі сфери мають виходи до загальних ванних кімнат і кухонь. Конструкції підтримують форму завдяки надмірному тиску, який створює безшумна вентиляційна система. В бульбашках передбачено нагрівальні елементи з термостатами, тож температура всередині залишається комфортною навіть в найлютіші зими. Повітря всередині номера повністю оновлюється п'ять разів на годину, що забезпечує оптимальну вологість.

За словами засновника готелю Роберта Робертсона, він придумав прозорі номери після безлічі розмов з мандрівниками, які втомлювалися чекати на холоді появи північного сяйва.

Читайте також: Китайці насолоджуються небом у “бульбашках”

Щоб забезпечити гостям конфіденційність, компанія не надає точну адресу бульбашок, доки проживання на буде оплачено хоча б частково. Вартість номерів становить від 135 фунтів стерлінгів (понад 4,5 тис. грн) за ніч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-