Реставрація львівського собору Святого Юра коштуватиме 12 мільйонів

Реставрація львівського собору Святого Юра коштуватиме 12 мільйонів

Укрінформ
Управління капітального будівництва Львівської ОДА має намір укласти угоду з підприємством "Центр комплекс" Львівської обласної асоціації інвалідів на проведення робіт на території Архикатедрального собору святого Юра у Львові.

Підприємство перемогло у тендері, запропонувавши найнижчу ціну – близько 12,140 млн грн. Про це йдеться в інформації на сайті системи публічних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, має бути впорядковано територію горішнього і долішнього подвір’їв, реконструйовано огорожі, завершено реставрацію Митрополичих палат, облаштовано об’їзд північного і західного корпусів капітули.

Читайте також: Польський авіаперевізник відкриє новий рейс зі Львова

Також заплановано вирубку сухостійних та аварійних дерев, облаштування системи поверхневого водовідведення, заміну газопроводу. Крім того, повинні бути встановлені паркові лавки, урни, стовпчики для обмеження руху і облаштована система зовнішнього освітлення.

Нагадаємо, відповідно до розпорядженні уряду від 22 липня 2016 року, реставрація та реабілітація комплексу споруд Архикатедрального собору святого Юра у Львові має бути проведена до 2020 року. На ці потреби у 2017 році із держбюджету виділили 20 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-