Кращий портал України для пошуку турів і путівок на відпочинок –

Кращий портал України для пошуку турів і путівок на відпочинок – "Фарватер"

PR
Укрінформ
Ви давно мріяли відправитися у приємне місце, де можна відпочити душею і тілом, але постійно не вистачає часу на поїздку в офіс туроператора?

А якщо не звертатися в турагенцію, тоді самому доведеться все організовувати і ретельно продумувати всі деталі поїздки. Цей варіант, звичайно, вас точно не влаштовує. Добре, що є тури у Грузію, які включають в себе цілий комплекс туристичних послуг.

Купити такий тур в сонячну, затишну, красиву і душевну країну – хороший вибір. Тільки в Грузії завжди відчуваєш себе, як вдома. Туристів, поза сумнівом, країна приваблює найдавнішою історією, самобутньою унікальною культурою, чуйністю людей, горами, теплим морем, красивим блакитним небом. Про неї можна говорити годинами. А ви знаєте, наскільки смачні грузинські страви? Їх секрет - любов, з якою вони робляться. У Грузії вас зустрінуть не як турист, а як старого доброго друга. Посмішки, смачне вино, хачапурі, сациві – від цих слів після відвідин Грузії у вас буде частіше битися серце.

Замовити тур в Грузію тепер не складе великої праці з гіпермаркетом турів №1 Фарватер Тревел. Тут можна підібрати тур з України в будь-який напрямок в режимі онлайн за приємними цінами і на свій смак. Уявіть собі, що вам не треба буде витрачати час на поїздки в турагенцію. Досить мати доступ до інтернету, щоб вибрати тур і оплатити його. Цікаво, що Фарватер не обмежився тільки способом оплати через інтернет. Поки що в компанії діє також готівковий розрахунок і навіть є наземні представництва в Києві та Ужгороді, куди клієнт може приїхати, оплатити тур і отримати відповіді на всі запитання.

Переваги співпраці з Farvater Travel:

· Фарватер зібрав на одному веб-ресурсі понад 1000000 турів по всьому Світу.

· Компанія співпрацює з більш, ніж 30 операторами.

· Завдяки зручній системі оплати ви абсолютно безпечно купіть свій тур за пару кліків.

· Надана інформація на сайті завжди актуальна і достовірна.

· Акції та знижки – приємні моменти, які періодично пропонує своїм клієнтам Фарватер.

Фарватер більше 10 років працює на туристичному ринку. І коли інші компанії воліють працювати за накатаними схемами, компанія готова змінюватися разом зі своїми клієнтами, ставати швидше, цікавіше, роблячи ваші подорожі ще більш захоплюючими. У Farvater Travel вірять, що замовлення турів онлайн – це майбутнє туристичного ринку!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-