Князів,

Князів, "кіборгів" й акторів зберуть у київському музеї-галереї

Укрінформ
У четвер, 9 листопада, в Києві презентують патріотичний музейний проект "Історія становлення української нації".

Експозиція унікального музею, аналогів якого немає в Україні та світі, налічує понад 130 скульптур на 30 сюжетних композиціях, повідомляється на офіційному сайті проекту.

Зазначається, що музей об’єднуватиме сюжетні композиції, які відображатимуть найважливіші етапи розвитку української нації. Зокрема, познайомить з історією Давньоруської доби, періоду Середньовіччя, новітньою історію – від часів Івана Мазепи і до сьогодення.

Експозиція, зокрема, продемонструє незламний дух українських воїнів-захисників. У відвідувачів буде змога побачити мужніх "кіборгів" з Донецького аеропорту, воїнів добробатів, бійців на передовій АТО.

Читайте також: Унікальну селянську хату кінця ХІХ століття покажуть туристам на Харківщині

У музеї розміщено унікальні фігури, виготовлені з силікону, генеалогічні дерева, історичні мапи, аудіо- та відеоматеріали. За словами організаторів, для створення експонатів, декорацій та їхнього оформлення використовувалися найсучасніші технології.

Із композиції "Великі Українці: культурні діячі" буде представлено дві фігури: український актор театру і кіно Богдан Ступка та український кіноактор, кінорежисер, сценарист Іван Миколайчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-