У Жулянах можна проходити контроль за допомогою мобільних посадкових талонів

У Жулянах можна проходити контроль за допомогою мобільних посадкових талонів

Укрінформ
З 7 листопада в аеропорту "Київ" (Жуляни) пасажири можуть потрапити до зони вильоту, пред'явивши лише електронну версію посадкового талона з екрану мобільного пристрою.

Як повідомляє avianews.com, це стало можливо після того, як підприємство закупило і встановило сканери електронної системи зчитування посадкових талонів у зоні контролю на авіаційну безпеку.

Нововведення поширюється на всіх пасажирів, що вилітають з аеропорту як внутрішніми, так і міжнародними рейсами, а також рейсами бізнес-авіації.

Читайте також: Зі Львова планують відкрити рейс до Батумі

Таким чином, тепер, якщо пасажир подорожує лише з ручною поклажею, з мобільним посадковим талоном він може пройти одразу на контроль, оминаючи стійку реєстрації. Виняток становлять пасажири авіакомпанії Wizz Air, що є громадянами України або інших держав, що не входять до Євросоюзу, - їм, як і раніше, необхідно підходити на стійку реєстрації для проведення візової перевірки.

Нині електронні версії посадкових талонів пасажири можуть також використовувати в аеропортах "Бориспіль", "Львів" і "Харків" в разі, якщо авіакомпанії підтримують таку послугу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-