Винороби фестивалитимуть у Болграді

Винороби фестивалитимуть у Болграді

Укрінформ
Найближчими вихідними, 11-12 листопада, в центрі міста Болград, що на Одещині, відбудеться традиційний винний фестиваль Bolgrad Wine Fest 2017.

Про це повідомляє місцевий ресурс Bolgrad.net.

Зазначається, що міжнародний винний фестиваль покликаний сприяти створенню в регіоні привабливого клімату для розвитку туризму. У програмі беруть участь тільки молоді вина домашнього виробництва.

Свою продукцію, яку можна буде продегустувати і придбати, на заході представлять українські, болгарські й молдавські винороби. Серед неї дегустаційна комісія обере найкраще червоне, рожеве і біле вино. Також відвідувачам фестивалю запропонують національні закуски: каурму, бринзу, міліну, домашні ковбаски тощо.

Читайте також: У Вінниці стартує міжнародний фестиваль імені винахідника саксофона

Крім того, під час фестивалю будуть визначати кращих виробників традиційних бессарабських закусок. Також покажуть свою майстерність народні умільці з виготовлення виробів з кераміки і овчини, різноманітної вишивки і картин.

У межах Bolgrad Wine Fest планується виступ болгарських, гагаузьких, албанських і інших національних колективів художньої самодіяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-