Турки показали туристичне Запоріжжя

Турки показали туристичне Запоріжжя

Відео
Укрінформ
Знімальна група популярної в Туреччині телепрограми Dunyayi Geziyorum («Я мандрую світом») створила випуск про Запоріжжя. 

Сюжет тривалістю 44 хвилини показали в ефірі центрального стамбульського "Сьомого каналу" 29 жовтня, повідомляє прес-служба управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради.

Турецька журналістка Озлем Тунджа – ведуча програми Dünyayi Geziyorum – зазначила, що приємно вражена різноманітністю туристичних об’єктів та гостинністю жителів Запоріжжя.

Програму було знято згідно з концепцією розвитку туризму в Запоріжжі 7х7: природне, сакральне, історичне, козацьке, видовищне, індустріальне та подієве Запоріжжя. У межах "Запоріжжя подієвого" знімальна група завітала до Покровського ярмарку на каскаді фонтанів "Райдуга". Крім цього, в об'єктив камери іноземних журналістів потрапили проспект Соборний, острів Хортиця, Запорозький дуб, музеї зброї та ретроавтомобілів, центральний міський пляж та обласна філармонія.

Читайте також: На Запоріжжі туристи прокладатимуть маршрути з онлайн-картою

"Ми доволі тісно співпрацюємо з авіакомпанією Turkish Airlines і чітко розуміємо, що турецькі туристи є для нас дуже важливою цільовою групою. Саме тому народилася ідея зняти промоційну телепередачу про Запоріжжя, у якій потенційні туристи матимуть змогу побачити все, що ми можемо їм запропонувати. Варто зазначити, що управління туризму відкрите до співпраці з туристичними операторами, ЗМІ, громадськими організаціями – з усіма, хто має бажання розвивати туризм у місті Запоріжжі", – зазначив начальник управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міськради Сергій Білов.

Відео вже з'явилося на сторінці телеканалу в YouTube, поки лише турецькою мовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-