У Барселоні можна зануритися у світ

У Барселоні можна зануритися у світ "Гри престолів"

Відео
Укрінформ
У Морському музеї Барселони відкрилася виставка, присвячена популярному серіалу "Гра престолів" - Game of Thrones: The Touring Exhibition.

Як повідомляється на gameofthronesexhibition.com, представлені на огляд експонати, серед яких - приголомшливі костюми, оригінальні декорації, зброя та інший реквізит, що використовувався під час зйомок семи сезонів серіалу, дадуть змогу фанатам повністю зануриться у фентезійний світ Семи Королівств. Також на відвідувачів виставки чекають інтерактивні простори і мультимедійний контент.

Читайте також: Актор із «Гри престолів» розповів про фінал 8 сезону

Вирушивши у міні-подорож Вестеросом і Ессосом, фанати, зокрема, зможуть побачити зимові пейзажі Півночі і зазирнути до Чорного замку - штаб-квартири Нічної варти, - відправитися за Стіну і до Королівської гавані. І, звичайно ж, відчути захват у залі, де встановлено Залізний трон.

Вартість квитка у вихідні та святкові дні становитиме 18,50 євро, для дітей віком від 3 до 14 років - 12 євро. Для відвідувачів, охочих оглянути експозицію з вівторка до п'ятниці, квиток обійдеться у 15,50 євро, а для дітей – 10 євро.

Виставка триватиме до 7 січня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-