Найдорожчий готельний номер у світі обійдеться у 80 тисяч доларів

Найдорожчий готельний номер у світі обійдеться у 80 тисяч доларів

Фото
Укрінформ
Швейцарія може похвалитися не тільки надійними банками, точними годинниками і смачним шоколадом, а й найдорожчим готельним номером на планеті.

Як повідомляє Travel+Leisure, вартість королівського люкса в пентхаусі готелю President Wilson у Женеві стартує від 80 тисяч доларів на добу.

На додаток до найвищої ціни він також є найбільшим готельним номером у Європі. Приголомшливі 5500 квадратних футів розкоші займають увесь восьмий поверх.

Однією з особливостей люкса є тераса з панорамним краєвидом Женевського озера, на якій є телескоп для споглядання зоряного неба ясними ночами.

У номері можуть розміститися до 12 гостей, у кожного з яких буде власна спальня. Також тут є дві хазяйські спальні, кожна з мармуровою ванною кімнатою, укомплектованою продуктами від Hermès, і джакузі з видом на озеро.

Оскільки люкс часто бронюють високопосадовці або знаменитості, його оснащено безліччю безпекових функцій. У номері є куленепробивні вікна, особистий ліфт, посилений сейф і кілька кнопок аварійної сигналізації.

Також постояльці можуть скористатися власним тренажерним залом, подивитися фільми на найбільшому в світі телевізійному екрані, пограти на роялі Steinway і помилуватися колекцією рідкісних і древніх творів мистецтва.

Фото: Hotel President Wilson

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-