По бездоріжжю Дністровського каньйону ударять осіннім забігом

По бездоріжжю Дністровського каньйону ударять осіннім забігом

Укрінформ
На території Городенківського району Івано-Франківської області 18 листопада відбудеться четвертий забіг серії Ukrainian Trail League - Wet Hills.

Як пише видання "Галичина", у межах заходу буде проведено три забіги різної протяжності та складності: Dnister Fun 10 км - для тих, хто лише знайомиться з трейлом, Dirty Trail 25км - для бігунів, що неодноразово підкорювали бездоріжжя, та головна дистанція завдовжки 42 км і з сумарним набором висоти 1000 метрів - Wet Hills.

Читайте також: Калуш. Унікальні дзвони у місті солеварів

Wet Hills стане фінальним забігом Ukrainian Trail League 2017 та допоможе обрати переможця ліги. Нагадаємо, що за результатами трьох стартів серії - Ice Trail, Burning Heads та Chornohora Sky Marathon - перше місце в рейтингу серед чоловіків посідає Сергій Ковальський з міста Суми, а серед жінок - Марія Шупер з Херсона.

“Дністровський каньон – місця, що не лишають байдужими тих, хто сюди потрапляє. Тут на нас чекатимуть численні пагорби та урвища, невеличкі потічки з водоспадами та величні краєвиди річки Дністер. Пізня осінь і купа опалого листя під ногами зроблять цей трейл незабутнім”, - наголошують організатори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-