На закарпатському КПП

На закарпатському КПП "Солотвино" обмежено рух

Укрінформ
На Закарпатті у зв’язку з продовженням терміну ремонту мосту через річку Тиса відсьогодні, 23 жовтня, й до кінця року буде обмежено пропуск транспортних засобів в пункті пропуску "Солотвино - Сігету Мармацієй".

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

"У зв’язку з продовженням терміну проведення ремонтних робіт мосту через річку Тиса, з 23 жовтня 2017 року по 31 грудня 2017 року пропуск транспортних засобів в пункті пропуску "Солотвино - Сігету Мармацієй" буде обмежено. Оформлення транспортних засобів здійснюватиметься з 8.00 до 20.00. Пропуск через кордон пішоходів відбуватиметься без обмежень", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Закарпатті майстри зійдуться у «Битві різьбярів»

Водночас Мукачівський прикордонний загін звертається до громадян з проханням врахувати цю інформацію перед плануванням маршруту закордонних поїздок та, якщо є змога, обирати інші пункти пропуску.

Також у відомстві інформують, що для максимально швидкого та комфортного перетину кордону на офіційному веб-сайті Державної прикордонної служби України діють сервіси "Кордон online" та "Інтерактивна карта", де можна відслідковувати стан завантаженості перед пунктами пропуску й ефективно планувати поїздки через кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-