Львів відкриває Національний фестиваль шоколаду

Львів відкриває Національний фестиваль шоколаду

Укрінформ
Найсолодше свято країни – щорічний Національний фестиваль шоколаду розпочнеться у Львові 13 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Національний фестиваль шоколаду розгорнеться у Львові з 13 по 15 жовтня. У програмі свята - найбільший ярмарок шоколадних виробів в Україні, презентації солодкої продукції, виготовленої виробниками та кондитерами спеціально до фестивалю. Буде працювати Львівський музей шоколаду, де можна дізнатись, як створюють улюблені ласощі, які основні інгредієнти застосовуються у його виготовленні та чимало цікавих фактів з історії шоколаду», - зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор.

За його словами, справжні дива обіцяє гостям «Шоколадне місто» із шоколадним поїздом, який перевозить смачні солодощі, гігантською коробкою цукерок, шоколадним млином, ванною, наповненою шоколадом.

Читайте також: Кондитери винайшли новий вид шоколаду

У галереї скульпторів на очах у відвідувачів створюватимуться шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів.

А дитяче «Шоколадне Королівство» приготувало програму розважальних заходів для наймолодших гостей. Тут працюватиме казкова кондитерська, де маленькі шоколатьє готуватимуть солодощі, а також шоколадна залізниця. Можна буде пограти в шахи та взяти участь у різноманітних майстер-класах від «Майстерні марципанів», студії «Карамель», майстерні «Юрашки» та інших.

Розігруватимуться подарункові сертифікати, сюрпризи обіцяють і організатори численних конкурсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-