Китаянок після пластики не пустили на борт літака

Китаянок після пластики не пустили на борт літака

Укрінформ
Три китаянки, які зробили пластичні операції на обличчі, не змогли пройти паспортний контроль у південнокорейському аеропорту.

Як пише Daily Mirror, громадянки Піднебесної вирушили до Південної Кореї під час осіннього "золотого тижня" - семиденних святкувань, присвячених заснуванню КНР. Вони зробили пластичні операції і зібралися додому, проте їх зупинили на паспортному контролі.

Видання зазначає, що через бинти, набряк і зміни внаслідок операцій обличчя жінок втратили схожість з фотографіями у пред'явлених ними документах.

Читайте також: У Піднебесній скляна стежка в горах тріскається під ногами туристів

Знімок, на якому три забинтовані туристки сидять в аеропорту з документами в руках в очікуванні рішення імміграційної служби, набув вірусної популярності в китайських соцмережах, зібравши за короткий час понад 51 тисячу лайків.

Чи вдалося жінкам повернутися до Китаю, наразі невідомо.

За останні півтора десятиліття Південна Корея перетворилася на "Мекку" пластичної хірургії для китайських жінок. Популярні пакети навіть містять косметичні процедури у Південній Кореї, після яких пацієнток відправляють на сафарі до Африки, де обличчя їхні обличчя можуть загоїтися без зайвої уваги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-