Мототуристи проїдуть

Мототуристи проїдуть "Шляхом мольфара"

Укрінформ
У Вижниці Чернівецької області упродовж 29 вересня – 1 жовтня відбуватиметься фестиваль для поціновувачів гірського мототуризму та ендуро "Шлях мольфара 2017. Стежка п`ята "Згарда".

Як зазначається на сторінці заходу в Facebook, тут можна буде приємно провести час у компанії друзів та колі сім`ї, насолоджуючись величною і неповторною красою смерекових Карпатських гір. А також буде змога познайомитися з однодумцями з інших областей України, поділитися своїм мотодосвідом та отримати новий, покращити свої навички їзди та й просто відпочити.

Участь у змаганнях візьмуть близько 80 представників України та зарубіжжя, повідомив molbuk.ua організатор "Шляху мольфара" Олександр Басараба.

"Цього року до фестивалю ми додали елементів змагань. Попередні роки всі учасники отримували сертифікат учасника – це було як їхнє підтвердження зростання майстерності володіння мототехнікою. Цього року окрім того, що учасники, які пройдуть маршрути, візьмуть участь у фестивалі та отримають сертифікати, будуть ще й нагороджені команди, які краще за всіх пройдуть цей маршрут", - зазначив Басараба.

Читайте також: На «Криївці Перця» лунатимуть повстанські пісні

За його словами, це будуть не тільки змагання з майстерності водіння на маршруті, а ще й з технічної підготовки. Після приїзду учасників у суботу на них чекатиме тест на технічне обслуговування. Проїхавши 140 км маршруту, вони ще мають відремонтувати мотоциклетну шину на диску. Крім того, на відкритті в центрі Вижниці влаштують тест на маневрування, під час якого учасники демонструватимуть вміння керувати мотоциклом на малій швидкості між маленькими перешкодами.

На цьогорічному фестивалі учасники працюватимуть у командах, які складатимуться з двох-п’яти осіб.

Основними завданнями заходу є розвиток внутрішнього туризму і національної єдності, а також популяризація мототуризму в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-