Дніпро та Бразилія пропонують туристичну програму для української діаспори

Дніпро та Бразилія пропонують туристичну програму для української діаспори

Укрінформ
Дніпро та Бразилія започатковують спільну програму залучення представників української діаспори у південноамериканській країні до туристичних візитів на Дніпропетровщини та в Україну загалом.

Про це повідомили у прес-службі міської ради Дніпра.

«Чисельність етнічних українців у Федеративній Республіці Бразилія досить суттєва. Вони змогли зберегти свою культуру та традиції, дотримуються українських побутових звичаїв і взагалі тримаються разом. Тож, упевнений, їх має зацікавити спеціальна туристична програма з відвідання Дніпра, області та України в цілому – їхньої етнічної та історичної Батьківщини», – заявив почесний консул Бразилії в Дніпрі Олег Василенко.

Читайте також: Дніпрян відправлять у космос

Домовленостей про спільну туристичну програму було досягнуто під час його зустрічі в Українсько-Бразильському центрі з керівником туристичного напрямку КП «Агентство розвитку Дніпра» Анною Колєдою та партнерами – Університетом митної справи та фінансів Дніпра і групою представників туристичних компаній.

Як зазначила Анна Колєда, ініціатива розвитку українсько-бразильського туристичного напрямку співпраці регіону з Бразилією є вкрай слушною. За офіційними даними, у Бразилії мешкає одна з найчисельніших українських діаспор. А штат Парана навіть називають «бразильською Україною» через найвищу концентрацію громадян Бразилії українського походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-