У Львові нагородили найкращу кав`ярню 2017 року

У Львові нагородили найкращу кав`ярню 2017 року

Укрінформ
Легендарна «Вірменка» здобула цьогорічну перемогу серед численних кав`ярень Львова, де вміють варити і частувати ароматним напоєм. Конкурс проводився у межах Lviv Coffee Festival, який тривав у старовинному місті протягом чотирьох днів і залучив на свою орбіту тисячі гостей та мешканців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У рамках масштабної кавової події - Lviv Coffee Festival - відбулось чимало традиційних чемпіонатів. Також на завершення обрали найкращу кав’ярню 2017 року. Нею стала «Вірменка», - розповів організатор імпрези Андрій Сидор.

Переможця фестивалю обирали учасники каво-туру, які  мандрували від кав`ярні до кав`ярні, дегустуючи напої та оцінюючи роботу персоналу. Тому такий народний вердикт – особливо цінний.

Читайте також: Львовом пройде вуличний театральний фестиваль

Як зазначив Сидор,  цьогорічний фестиваль був цікавий і тим, що започатковано ще одну номінацію - найкраща «Еко-кав'ярня». В його межах відбулося чимало спільних заходів із Zero Waste Lviv та Конгресом Міжнародного ПЕН-клубу.

Не дивлячись на дощову погоду, з успіхом пройшла традиційна Кавова ВелоМИЛЯ, яка об’єднала велофанів та кавоманів, котрі проїхали старовинними вулицями міста, щоб разом випити ранкової кави на площі Музейній.

На завершення фестивалю було вручено нагороди кращим кав’ярням міста та переможцям Kulchytsky Coffee Cup.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-