Полтавців кличуть в унікальну подорож крізь століття

Полтавців кличуть в унікальну подорож крізь століття

Укрінформ
У четвер, 14 вересня, в Полтаві відбудеться інтерактивна екскурсія центральною частиною міста, орієнтована на місцевих жителів.

Про це повідомляє "ЕнергоЛайф.інфо".

"Екскурсія особлива тим, що створена спеціально для полтавців – тих, хто щодня бачить місто і вважає, що все про нього знає. Основна мета заходу – заново відкрити Полтаву для місцевих жителів. Організатори екскурсії – звичайні полтавці різноманітних професій та сфер діяльності, які щиро люблять своє місто. Уперше в Полтаві об’єдналася така велика кількість людей заради створення соціального проекту", - йдеться в публікації.

Зазначається, що екскурсійний маршрут охопить понад 15 локацій і міститиме інтерактивні й театралізовані елементи.

Читайте також: Більське городище хочуть популяризувати за 14 млн грн

Організатори запевняють, що полтавці зможуть по-новому відкрити для себе історичну частину міста і переконатися, що екскурсії можуть бути цікавими та сучасними.  Зокрема, учасники подорожі отримають можливість познайомитися з історичними постатями та літературними героями міста. А екскурсовод Артур Ароян обіцяє, що підготував цікаві й унікальні факти про Полтаву, які навряд чи кому доводилося чути.

Усіх таємниць організатори поки не розкривають, натомість запрошують містян долучитися до екскурсії та побачити все на власні очі. Розпочнеться екскурсія о 17.00 біля театру імені М. Гоголя. Участь у заході безкоштовна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-