На пошуку дешевих авіаквитків тепер можуть заробити всі охочі

На пошуку дешевих авіаквитків тепер можуть заробити всі охочі

Укрінформ
Новий сервіс в інтернеті дозволяє одним заробити на пошуку дешевих авіаквитків, а інших звільняє від довгих пошуків вигідної пропозиції.

Як пише 34Travel, Farefetch працює наступним чином: людина, яка хоче знайти квитки за вигідною ціною, вводить на сайті інформацію про маршрут, дату вильоту і суму, яку готова заплатити. Потім ці дані відправляються користувачам сервісу, які згодні шукати дешеві квитки.

Винагородою для того, хто знайде найдешевші, стає різниця між сумою, яку готовий був витратити мандрівник і вартістю знайдених квитків. Наприклад, якщо пасажир хотів витратити на квитки максимум 500 доларів, а користувач сайту знаходить пропозицію за 480 доларів, винагородою за пошук будуть 20 доларів різниці між сумами.

Читайте також: Між Києвом і Каїром з'являться прямі авіарейси

Людина, яка шукає квитки, повідомляє про знайдену пропозицію у Farefetch або сама бронює рейс. Після цього мандрівникові, який залишив заявку, приходить електронний лист, і він сам сплачує необхідну суму.

У Farefetch підкреслюють, що як тільки запит було відправлено на сайт, його вже не можна скасувати або виправити дані. Для зміни маршруту або часу подорожі пасажиру доведеться звертатися до авіакомпанії, рейсом якої він буде летіти.

Розробники запевняють, що деякі користувачі можуть заробляти таким чином до 1000 доларів за одну операцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-