В Одесі навчатимуть кавуновому карвінгу

В Одесі навчатимуть кавуновому карвінгу

Укрінформ
Цими вихідними, 2-3 вересня, в одеському парку Перемоги в районі колонади відбудеться фестиваль "Кавунове місто".

Про це повідомляє Культурометр.

"На фестивалі влаштують концерт талантів, покази, вікторини та конкурси, естафети, в яких кавуни стануть основним інвентарем й інструментом. У зоні творчості можна буде навчитися художньому вирізанню на кавунах - карвінгу", - йдеться в публікації.

Також безпосередньо в парку Перемоги влаштують вернісаж одеських пейзажів на полотнах і фотографіях. Спеціально для дітей готують величезну розмальовку «глобус Одеси» та інсталяції у формі будиночків.

"Родзинкою" свята організатори обіцяють зробити картину з кольорового піску "Я люблю Одесу", а маленьких одеситів запрошують до співавторства. Крім того, в дитячій зоні на малюків чекає кавунова анімація й безліч майстер-класів.

Читайте також: Закарпаття запрошує потрембітити на "Гуцульській бриндзі"

У зоні фудкорту представлять кілька десятків страв, які можна приготувати з кавуна. Наприклад, смузі, варення з кавунових кірок, солодкий і навіть солоний кавун. Гості фестивалю дізнаються, як готують кавун болгари, з чим подають цю ягоду молдавани, як її їдять корінні одесити. А для любителів фотографуватися готують кавунові фотозони.

У суботу, 2 вересня, в межах фестивалю "Кавунове місто" з 16:00 до 20:00 відбудеться ColorFest - фестиваль фарб холи.

Вхід на фестивалі вільний.

Фото: culturemeter.od.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-