На південному курорті покажуть екстремально насичену

На південному курорті покажуть екстремально насичену "Одесу в квадраті"

Укрінформ
У понеділок, 28 серпня, в Одеському муніципальному музеї особистих колекцій ім. О.В. Блещунова відкриється виставка акварельних робіт "Одеса в квадраті", приурочена до Дня міста. 

Свою творчість представить квартет відомих художників: Світлана Михалевич, Тетяна Міхова, Андрій Куликов та Ігор Летінський, повідомляє "Туристична Одеса".

"На виставці можна буде побачити понад 50 робіт з видами одеських вулиць, архітектури та, звичайно ж, моря. Експозиція обіцяє бути екстремально насиченою. Автори відобразили красу улюбленого міста в усі пори року і в  різних станах: справжній подарунок шанувальникам акварельного живопису до Дня народження Одеси", - йдеться в публікації.

Читайте також: В Одесі стартувала "Зона турбулентності"

Головною "родзинкою" для гостей виставки,обіцяють організатори, стане експериментальний проект: величезне акварельне полотно розміром 120 см на 120 см, створене спільно всіма чотирма авторами. В процесі роботи над ним було витрачено 15 метрів акварельного паперу.

В рамках виставки відбудеться зустріч-презентація проекту, а також майстер-класи та спільний пленер.

Відкриття експозиції, розміщеної на вул. Польській, 19, заплановано на 16.00. Цього дня вхід до музею – безкоштовний. Виставка триватиме з 28 серпня по 15 вересня.

Фото: odessa-life.od.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-