У Коломиї влаштують бої автомобілів

У Коломиї влаштують бої автомобілів

Укрінформ
У Коломиї Івано-Франківської області протягом 19-20 серпня триватиме 5-й фестиваль автомотоавіатехніки "Drive for Life". 

Про це йдеться в прес-релізі організаторів заходу, який є в розпорядженні Укрінформу.

"Найграндіозніше свято екстриму та музики, винятковий захід, що об'єднає автомобілі, мотоцикли, авіацію, виступи українських та закордонних гуртів, а також згуртує прихильників драйву з усієї країни", - йдеться в повідомленні.

У програмі фестивалю – V етап чемпіонату України з автослалому, stuntriding show, показові заїзди мотодраг, показові та ознайомчі польоти на літаках, freestyle show, автомотопарад містом, бої автомобілів, етап чемпіонату України з автомобільного звуку та тюнінгу, клубний чемпіонат України з раллі-спринту, open-air.

Читайте також: На Тернопільщині туристам покажуть Зборівську битву

Музичну сцену сформують гурти "O.Torvald", "ТНМК", "Антитіла", "Мотор'ролла", "Бez Обмежень", "Le Basour", "Los Colorados", "Медовий полин", "5 Vymir", "Sweetbeat", "Scarleth" та інші.

"Наша мета – популяризувати автоспорт і малу авіацію, створити щось масштабне й унікальне, показати всім, що і Коломия може проводити великі фестивалі. Також ми хочемо зародити в місті фестивальну культуру", - зазначив директор фестивалю Михайло Вовк.

Вартість вхідного квитка на два дні становить 150 грн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-