Закарпатським замком цікавляться все більше мандрівників

Закарпатським замком цікавляться все більше мандрівників

Укрінформ
Мукачівський замок "Паланок" за перше півріччя цього року відвідало на 5% більше туристів, ніж за аналогічний період 2016-го.

Про це повідомляє місцевий ресурс Zaholovok.com.ua з посиланням на Мукачівську міськраду.

"За перше півріччя 2017 року замок "Паланок" відвідало 124 879 осіб (дітей – 38 198, дорослих – 71  818, пільгові категорії – 14 863), що у порівнянні з минулим роком більше на 5%", - йдеться в публікації.

Зазначається, що Мукачівський замок зачаровує мандрівників, майже всі вони хочуть повернутися сюди знову. Саме для них у замку проводиться багато туристичних атракцій: вечірні екскурсії зі смолоскипами, фаєр-шоу та велозаїзди, тут змагаються силачі й одружуються закохані пари.

Читайте також: У замку "Паланок" відкрили виставку художниці, яка малює прикордонників

Культурно-мистецькі акції насичені різноманітною програмою – від фестивалів фольклорно-етнографічної тематики до концертів класичної музики та виступів рок-гуртів. Крім того, картинні галереї древньої фортеці щодва тижні презентують творчість відомих митців не тільки України, але і з-за кордону.

Найближчим часом у Мукачівському історичному музеї відкриють експозицію «Чавунне литво», камеру середньовічних тортур та «Музей АТО». У планах – створення ремісничих майстерень гончарів, ковалів, різьбярів, ткаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-