Туристичні QR-коди та 3D-модель замків представлять на Тернопільщині

Туристичні QR-коди та 3D-модель замків представлять на Тернопільщині

Укрінформ
Давній Збаразький замок, що на Тернопільщині, приймає членів Ради туристичних міст та регіонів.

 Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Засідання Ради відбувається під егідою Міністерства економічного розвитку та торгівлі України за участю керівництва департаменту туризму і курортів. Попереднє засідання відбулося в Одесі, а за задумом міністерства подібні заходи повинні відбутися у різних обласних центрах, щоб була можливість найкраще вивчити та проаналізувати загальний туристичний потенціал України. У сфері туризму наш край робить успішні кроки, але водночас, про туристичні «родзинки» ще не всі знають, тому цього разу вибір впав саме на Тернопільську область», - сказав кореспонденту агентства  начальник відділу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський.

Читайте також: Туристам хочуть показати польський і австро-угорський Львів

За його словами, на засіданні Ради розглядатимуться питання, які стосуються курортного профілю міст та областей, особливостей використання архітектурної спадщини у туристичній сфері.

У рамках засідання відбудеться презентація двох нових проектів: «QR-коди туристичних об’єктів Тернопілля» та «3-D модель замків Тернопільщини». Перший з них розроблено відділом туризму Тернопільської ОДА, другий – підготовлено спільно з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В. Гнатюка.

Після засідання, члени Ради оглянуть туристичні принади Тернопілля, зокрема Дністровський каньйон, печеру Вертеба, урочище «Червоне» із найбільшим в Україні рівнинним Джуринським водоспадом, кілька старовинних замків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-