Орієнтуватися туристу в Дрогобичі допоможе мобільний додаток

Орієнтуватися туристу в Дрогобичі допоможе мобільний додаток

Укрінформ
До кінця року кількість користувачів офіційного міського додатку Дрогобича може становити від п’яти до семи тисяч.

Як повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради, перший офіційний міський двомовний (українська та англійська) мобільний додаток "Дрогобич – Smart City" нещодавно представили у місті. Протягом тижня після "прем'єри" його завантажили понад 700 користувачів.

"Дрогобич – Smart City” допоможе як і туристу, так і дрогобичанину знайти контактні номери телефонів першої необхідності усіх служб та установ міста, дізнатися про популярні туристичні маршрути міста, записатися на екскурсію, побувавши у найдивовижніших та захоплюючих місцях Дрогобицької ратуші — її таємничих підвалах та на вежі", – говориться у повідомленні.

Читайте також: Туристи можуть скористатися новим кемпінгом біля Мигійських порогів

Як зазначає на своїй сторінці у Facebook Туристично-інформаційний центр Дрогобича, за допомогою мобільного додатку також можна дізнатися про три різноманітні туристичні маршрути містом. Він пропонує інформацію про відстань, час і точки маршруту, адреси пам’яток архітектури та фотогалерею.

"Дрогобич – Smart City" доступний для завантаження в офіційних онлайн-магазинах Appstore (для ISO) та GooglePlay (для Android) безкоштовно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-