У Києві можна буде

У Києві можна буде "загубитися у часі"

Укрінформ
У столиці усім охочим пропонують нестандартну екскурсію-прогулянку, яка занурить учасників в атмосферу Києва XVIII століття.

"Що б розказав про нашу вічну столицю городянин XVIII століття? Яким воно було — місто студентів-богословів і гайдамаків, геніальних композиторів і вчених-відчайдухів, просвіти та забобонів, торгівлі та шахрайства, руїн і скромних, як на наше сучасне око, палаців? Зелене, барокове, повстале з попелу епідемій та війн, іще не перекроєне після великої Подільської пожежі 1811 року… Як жили і чого прагнули тодішні кияни, за що і як боролися, у що вірили, чого боялися, яким сподівалися побачити місто в майбутньому, яких пісень співали, якими шляхами ходили з Верхнього міста на шумливий розмаїтий Поділ?", - так організатори  описують екскурсію на сайті.

Читайте також: Львів запрошує на нічні екскурсії храмами і підземеллями

Подивитися на місто очима городянина XVIII століття можна буде 14 липня під час прогулянки "Загублені в часі", яка є безкоштовною.

Наприкінці прогулянки на учасників чекає невеличкий іспит "на справжнього могилянця" та музичний сюрприз — концерт етнічної української музики у "Будинку Галшки Гулевичівни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-