Мандрівникам покажуть Дністрову Тернопільщину

Мандрівникам покажуть Дністрову Тернопільщину

Укрінформ
У селі Устя Зелене, що в Тернопільській області, стартував новий туристичний проект "Тернопільщина Дністрова", що популяризуватиме сплави третьою за довжиною в Україні річкою.

Про це повідомляється на сайті Тернопільської обласної ради.

"Тернопільщина - унікальний край. У нас справді є що презентувати туристам з України та усього світу. Одне з таких унікальних місць є Дністровський каньйон. Водночас потрібно дуже ретельно та відповідально поставитися до організації відпочинку туристів, які приїдуть на Тернопільщину. Адже це дасть можливість створити нові робочі місця та наповнить місцеві бюджети", - зазначив голова облради Віктор Овчарук.

За його словами, на території області також розташовано дві третини замків від загальної їхньої кількості по Україні, два духовні центри, проводяться чимало фольклорно-мистецьких фестивалів.

Читайте також: Літніх таборів відпочинку на Тернопільщині цього літа побільшало на третину

Розпочався проект, спрямований на популяризацію туристичного сплаву Дністром, міжнародним круглим столом "Перспективи Дністра". У його роботі взяли участь представники громадськості, обласної та місцевих влад, ЗМІ, міжнародної екологічної Асоціації EKO Tiras з Молдови.

Першим заходом у межах проекту став старт з Устя Зеленого Монастирського району екоакції Дністром, яку проводить мандрівний табір "Данастріс-Альтернатива". Триватиме табір до 1 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-