У Кам’янському створять музей козака Мамая за 11 млн грн

У Кам’янському створять музей козака Мамая за 11 млн грн

Укрінформ
На Дніпропетровщині Кам’янська міська рада затвердила програму розвитку туристичної галузі міста на 2017–2022 роки з бюджетом 14,5 млн грн, більшу частину якого планують витратити на створення музею образотворчого мистецтва «Козак Мамай».

Про це інформує сайт Кам’янської міськради.

«До основних напрямів реалізації Програми належать розвиток промислового та популяризація подієвого туризму, розробка нових і вдосконалення діючих екскурсійних маршрутів, моніторинг стану розвитку туристичної галузі Кам’янського.Загальний обсяг фінансування Програми – 14 мільйонів 485 тисяч гривень. Переважну більшість цих коштів – 11 мільйонів 350 тисяч гривень – заплановано виділити на створення музею «Козак Мамай», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вінниччина витратить на розвиток туризму 10,3 млн грн

Крім того, передбачено реконструкцію архітектурного ансамблю «Верхня колонія», розроблення експозиції«Знаки і символи історії Кам'янського», розвиток «агросадиб» і «зелених будинків» поблизу міста, створення на території населеного пункту сучасних туристично-рекреаційних комплексів з урахуванням потреб дітей, молоді та осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Зазначається, що джерелами фінансування програми стануть кошти міського бюджету, підприємств та установ міста, інвесторів та кредитні ресурси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-