За першу добу на поїзди Київ-Перемишль оформили понад 450 е-квитків

За першу добу на поїзди Київ-Перемишль оформили понад 450 е-квитків

Укрінформ
ПАТ "Українська залізниця" збирається запустити додаткову пару поїздів з Києва до Перемишля, маршрут яких пролягатиме через Вінницю.

Про це йдеться у відповіді ПАТ "Українська залізниця" на запит Укрінформу.

"ПАТ "Укрзалізниця" спільно з ПКП "Інтерсіті" наразі опрацьовується питання призначення додаткової пари поїздів у сполученні Київ-Перемишль маршрутом через Вінницю-Хмельницький-Львів", - йдеться у повідомленні.

Також в Укрзалізниці повідомляють, що за першу добу онлайн-продажу квитків на швидкісний поїзд до Перемишля послугою скористувався 451 пасажир.

Читайте також: Укрзалізниця почала продавати квитки на поїзд до Польщі через інтернет

Цю послугу Укрзалізниця запровадила 3 липня 2017 року.

"У першу добу до Польщі було оформлено 300 електронних квитків та 151 – у зворотному напрямку. Придбані квитки через інтернет не треба обмінювати в касі, достатньо пред’явити під час посадки на своєму смартфоні або роздрукувавши заздалегідь, одразу йти до поїзда. Для реалізації цього проекту проведена значна робота з польськими залізничниками", - зазначили в Укрзалізниці.

Відстань зі столиці України до Перемишля поїзд № 705/706 Київ – Львів – Перемишль долає за 7 годин 27 хвилин, а зворотно – за 7 годин 09 хвилин. Він вирушає з Києва о 07:00 та прибуває до Перемишля о 13:27. Інтерсіті+ робить зупинки на станціях Святошин, Коростень, Підзамче та Львів (12:05-12:17).

Зворотно з Перемишля Інтерсіті+ вирушає о 14:24 і прибуває до Києва о 22:33. Поїзд зупиняється на станціях Львів , Підзамче, Коростень та Святошин.

Як повідомляв Укрінформ, перший тестовий потяг "Київ - Львів - Перемишль" прибув до Польщі 18 грудня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-